Meteen naar de inhoud

Winner

Voor (toekomstige) eigenaren van jachten van het merk Winner is er geen beter adres dan ADB Yachting!

Eigenaar Arjen de Boer werkte van 2010 tot en met 2013 bij Winner Yachts. Daarna is ADB Yachting nauw betrokken geweest bij de werf voor onderhouds- en refitwerkzaamheden.

Winner Yachts staan bekend om aansprekende zeileigenschappen. Ze worden gebouwd met zorg en aandacht voor detail. Kwaliteit en vakmanschap staan altijd voorop.

Winner Yachts biedt de toerzeiler een sportief zeiljacht dat snel en gemakkelijk het water doorsnijdt. De fanatieke wedstrijdzeiler heeft de mogelijkheid om goede resultaten te behalen in zeilraces. Met een Winner zeilt u altijd “Way Ahead”.

Na een korte stilte rondom dit schitterende merk is de productie opgenomen door de Duitse vertegenwoordiger Nordic Yachting.
Sindsdien treedt ADB Yachting op als servicepunt en verkoopagent van Winner Yachts.

Winner
Winner

VERKOOPAGENT WINNER YACHTS

Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van uw nieuwe Winner 8 of 9. Als verkoopagent informeren wij u graag over de schepen en alle mogelijke opties. Mocht u overwegen om uw Winner-jacht te verkopen dan helpen wij u ook graag. ADB Yachting beschikt over een uitgebreid netwerk van Winner-volgers en heeft in het recente verleden meerdere jachten van het merk verkocht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

WINNER YACHTS SERVICEPUNT

ADB Yachting is het officiële servicepunt voor Winner Yachts in Nederland. Vanuit onze centraal gelegen werf in Enkhuizen verzorgen wij de oplevering en after-sales service van nieuwe Winner Yachts.

Onze jarenlange ervaring met het merk stelt ons in staat om als geen ander jachtservice te verlenen op huidige en oudere Winner modellen. Tevens hebben wij een groot aantal originele Winner onderdelen op voorraad.

Voor uw Winner kunt u bij ons terecht voor:

Onderdelen
Onderhoud
Reparaties
Originele gelcoat
Schilder- en spuitwerkzaamheden
Vervangen van TBS
Vervangen van teakdelen
Kielwissels
Upgrade van apparatuur en andere refits

Winner